Extraescolars

Creiem que és essencial acompanyar i potenciar l’aprenentatge de les capacitats i les habilitats dels infants i, per aquest motiu, oferim les següents activitats extraescolars:

– Psicomotricitat en família amb la Nazaret

És educadora i mestra d’educació infantil especialitzada en psicomotricitat. Durant aquest curs serà mestra associada a la Universitat. Té un màster en Educació i Teràpia psicomotriu. Li encanta el moviment i el joc lliure, apostant per una psicomotricitat relacional; i compta amb experiència en diferents centres especialitzats en psicomotricitat terapèutica i educativa.

La psicomotricitat va molt més enllà de passar una estona divertida jugant. Psicomotricitat és acompanyar a l’infant en les diferents etapes del seu desenvolupament; relacionar-se amb l’espai, els objectes i els altres. Psicomotricitat és joc i els drets del joc.

– Creativitat en família

Un espai on els infants, acompanyats per l’adult i a través de diferents propostes, podran crear, manipular i experimentar amb diferents materials i textures. Sense normes, ni restriccions. 

– Música infantil amb Laura Nogueras (@lauranogueras.mimamusica)

És professora de llenguatge musical. Pianista. Formada en el Mètode Musicals Actius Willems, Dalcroze i Gordon, d’educació musical de 0-6 anys. Especialista en Música per a embarassades, nadons i nens petits. Doula i monitora de lactància.

La música és una eina molt beneficiosa pel desenvolupament global dels nens, a nivell físic, intel·lectual i emocional. A través de la música, els infants adquireixen major consciència de si mateixos, de l’entorn i dels altres. Amb la música poden desenvolupar la seva imaginació i la seva creativitat, alhora que creixen d’una manera més plena i feliç.

Cançons, jocs de falda, recitats rítmics, danses, relaxació, manipulació de petit instrumental de percussió, música i moviment corporal, experimentació musical i jocs musicals.