Qui som

La Llar d’Infants La Tribu de Cris és un centre de titularitat privada autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Un espai de criança conscient, respectuosa, de suport familiar i lúdic pels més petits/es. Un espai on pares/mares i fills/es podran connectar, créixer i gaudir junts. Un lloc on aprendre, però també compartir experiències i passar una bona estona en família.

El nostre principal interès és crear espais i ambients amb materials naturals per a que els nens experimentin, explorin i descobreixin les seves capacitats davant les diferents propostes.

Cada família i cada infant és únic i, per tant, úniques les seves necessitats i potencials. Volem acompanyar-los respectant al màxim possible la seva essència i moment evolutiu, exercint així les educadores un paper observador de tot allò que succeeix i oferint diferents escenaris d’experimentació.

La nostra historia

L’Escoleta de La Tribu de Cris va néixer al 2020, des del cor i durant la pandèmia, amb la finalitat d’ajudar, acompanyar i donar resposta a les necessitats de pares i mares.

Ens vam posar en funcionament el curs 2020-21 al Carrer Costa Brava, comptant únicament amb 6 famílies.

Durant el nostre segon curs vam veure que a mesura que el projecte creixia se’ns obrien noves necessitats que implicaven un canvi d’espai que vam estrenar al febrer del 2022.

Una nova etapa que ens ompla d’il·lusió i ens impulsa a seguir evolucionant.