El nostre equip

 • Cristina Tobías. Co – directora.

És Graduada en Educació Social (2015), co-founder i ballarina de dansa espanyola i flamenc a Cía Corales, professora de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis i, des de juny de 2021, té la professió més bonica de totes, ser mare.

Exerceix com a educadora en centres de menors des del 2016 i compta amb experiència com a monitora d’activitats lúdiques i esportives en diferents centres escolars (2010-2018), essent doncs una dona emprenedora molt vinculada al món educatiu.

  • Cristina Pobo.  Co – directora. Tutora

  Ella és l’altre meitat de La Tribu de Cris. Auxiliar d’infermeria (2012) i Tècnica en Educació Infantil (2015). Des del 2012 treballa en centres privats i públics (hospitalizació i consultes externes). Concretament en ginecologia i materno infantil. També compta amb experiència com a educadora a diferents llars d’infants, monitora de menjador i monitora d’activitats lúdiques i esportives a diferents centres educatius. I, des de fa uns mesos, forma part de l’equip Splash.

  • Alba Navarro. Tutora

  És Tècnica en Educació Infantil (2015) i compta amb experiència a diferents llars. Des del 2011 s’ha dedicat al món de l’educació com a monitora d’extrascolars (anglès, gimnàstica rítmica, balls moderns, etc.), així com també compta amb experiència com a monitora de lleure a diferents casals.

  Li encanta ballar, pintar i jugar. També li agrada molt explicar contes, fer psicomotricitat, i experiments!

  • Jordina Tobías. Tutora

  És TEI (2014) i monitora de lleure i menjador, comptant amb una àmplia experiència en diferents llars d’infants i escoles. Així com també compta amb experiència com a monitora d’activitats lúdiques i esportives.

   

  Li encanta explicar contes, cantar i ballar. A més a més, és molt creativa i gaudeix com una nena petita fent manualitats i experiments.

  • Andrea López. Tutora 

  És mestra d’educació infantil (2021). En aquest poc temps ha tingut l’oportunitat de treballar a diferents escoles, en les quals ha pogut adquirir grans coneixements pràctics. A més, també compta amb experiència com a monitora de diferents extraescolars.

  Li encanta ballar, fer manualitats i explicar contes. Així mateix, li encanta fer experiments i innovar coses noves.